24 septembrie 2008

Tu ce faci?


Florin stă cu ochii închişi şi visează la Oana.

Oana stă cu ochii larg deschişi şi se uită la telenovelă, gândindu-se la nenorocitul care o înseală pe Maria-Dolores. Tanti Maria se simte înşelată de ţăranca din piată care tocmai i-a vândut un kilogram de struguri. Ioana îşi cară bagajul spre camin şi se gândeşte la greutatea lui. Alina se dă jos de pe cântar şi se hotărăşte să manânce mai puţin. Mama lui Costi a făcut o ciorbă de perişoare foarte gustoasă. La KFC, Costi mestecă transpitat bucăţi de pui dintr-un meniu Crispy Strips. Ziua trece şi soarele s-a plictisit să mai lumineze. George aprinde lumina pe hol şi caută în debara papucii de casă. Eu îmi termin de băut ceaiul. Crina pune apă la fiert şi dă drumul la televizor. Nenea Nicu adoarme în fotoliu ascultându-l pe Dan Diaconescu. Sorin o ia în braţe pe Vera şi se pune pe sforăit.

Florin deschide ochii şi visează la Oana.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau,dar "rasfoind" blogul tau...am ramas cu un gust amarui.De ce?Simplu:multe din posturi sunt pure ganduri fara sens...aberatii,iar ceea ce te chinui tu sa faci poate fi apreciat,doar de oameni limitati.Bafta!

ciupi. spunea...

cat e de frumos 8->; am citit textul acesta de atat de multe ori incat aproape ca l-am memorat; cuvintele mici scrise cu talent, generate de ganduri fugare sunt cele care isi exercita farmecul asupra noastra, care iti lasa o stare de visare pentru cateva secunde dupa ce ai terminat de citit. E foarte frumos ce scrii, cum scrii, si sper sa continui>:D<(asta a fost un argument impotriva anonimului de mai sus:P)

Bunea Alin spunea...

Tine-o tot asa si nu ii baga in seama pe cei ca anonim care se cred mari caractere.
Nu inteleg de ce mai intra cei carora nu le plac blogul.
Poate anonim vede lucrurile la fel ca ceilalti, si nu vede intr-un post o privire din alta perspectiva ci doar un post prost si pentru asta ii dedic si citatul "radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel"
Iti mai urez o data bafta.