25 februarie 2011

Am băgat la ghiozdan

Azi am mâncat un pic ciudat. De obicei nu mă gândesc la ce mănânc peste zi, dar m-am purtat neobişnuit şi am făcut-o şi pe asta. Aşadar, mi-am început ziua cu un pahar cu apă. Apoi am mâncat o portocala pe care am aşezat-o felii, felioare pe o farfurie, în timp ce apa fiebea pe aragaz. Am băut şi un ceai. Am mâncat jumătatea mai verde a unui mango special. Apoi am băut un ceai verde ca să-mi sting setea, pentru că mai devreme mâncasem o ciocolata pe băţ în formă de fotbalist. Am lăsat timpul să treacă si m-am pus pe mâncat cealaltă jumatatea coaptă a mangoului. Puţin mai târziu, am decojit două oua fierte şi le-am mâncat cu sare şi piper, pretinzând că sunt grozave. Am mai băut un ceai, tot verde şi la un moment dat am ameţit, aşa că am mai mâncat nişte bucăţele de ciocolată amăruie. Am ieşit să iau aer, iar afară am mâncat patru bomboane Skittles, două mov, una verde şi una portocalie. Erau îngheţate pentru că afară e frig şi toată lumea e necăjită din cauza asta. Am băut şi un calciu, iar eu nu beau calciu de fel, dar am fost altfel şi am facut-o şi pe asta. Plănuiesc să mânânc o ciorbă, imediat cum ajung acasă pentru că vreau să ştiu o treabă.

Ideea e că nu mă simt prea bine, dar prea bine poate că e prea mult. E bine, e vineri. Nu mi se întâmplă des să fac urări celor care citesc, dar azi se întâmplă. Să aveţi un weekend miraculos, cei care mă citesc! :) (nici nu pun zâmbilici, dar am hotărât acum să pun)

5 comentarii:

cherrypick spunea...

skittles mov is cele mai bune

DOAR NOI spunea...

da stiu ca ai avut pofta! e bien ca mananci destul e sanatos... ceai, fructe.

weekend calduros si tie...


e targ de carte la sala Palatului... e targul Martisorului la Muzeul satului... hai sa mergem... sa ne clatim ochii cu frumos!

Pacatoasa spunea...

Sa-ti fie de bine. :D cam cu intarziere :D

Liz spunea...

eu te-am zarit weekendul asta in readerul unei prietene si am exclamat incantata de o alta preferinta comuna... si-apoi a aflat fascinata ca te cunoaste si ca esti un om minunat! si mi-o fost bine sa am si acest gand... :)

o Alice spunea...

@DoarEu, nu am apucat să-mi clătesc ochii cu mai nimic. Dacă ai fost, cum ai petrecut? Ce ai găsit frumos? :)

@Liz :D Cine, cine? Cine spune despre mine că sunt un om minunat?
Mă bucură şi îţi mulţumesc!