18 martie 2011

Am fost din nou la grădiniţă

Eu sunt o fată sănătoasă. Mănânc portocale, beau ceaiuri, molfăi cereale cu iaurt şi beau limonadă preparată de sora mea mai mare şi mai pricepută. Multă vreme am fost aşa de sănătoasă, încât am şi uitat cum e să strănuţi, să stai mereu cu şerveţelul la nas şi mai ales, am uitat unde e termometrul. Nu ştiu cum s-a întâmplat să mă răpună aşa o gripă, dar nu a fost tocmai bine pentru că afară era soare şi eu nu realizam de acolo din pat, iar acum e întunecat, frig şi realizez de nu mai pot.

Un singur lucru mă face să nu urăsc pe deplin răceala asta. La prima febră m-am dus la grădiniţă. N-a fost nevoie decât să mă tolănesc în pat şi să nu mă mai pot concentra la nimic din ce vedeam. Aveam febră, începuse să miroasă ca la grădiniţă şi nu voiam să dorm. Mi-am pus plapuma în cap şi-am început să smiorcăi, aşa cum făceam în patuţul din camera aia imensă plină cu pătuţuri în care copiii dormeau fără probleme, iar Alice cu probleme. Niciodată nu voiam să dorm şi adormeam întotdeauna obosită de atâta plâns şi smiorcăială.

Aşa s-a întâmplat şi acum. M-am trezit mai bine, fără febră şi bucuroasă că am delirat.

2 comentarii:

Omul-Ancoră spunea...

Hei, gata cu raceala ! Se anunta zile calde in camera ta si pe langa sufletul tau care se anunta a fi un "soi de nemuritor".

o Alice spunea...

Hei, e chiar gata cu răceala! Primesc încurajări oricum şi oricând. :P
Mersi!