10 august 2011

Vacanţă

Plec în călătorie. Sunt plină de emoţii şi de tot felul de griji. N-o să stau mult timp departe, dar îmi place să las totul în ordine. Trebuie să-mi văd oamenii dragi, să le spun că plec şi că am emoţii. Am băut şi o cafea pentru că oricum nu ştiu să dorm înainte de vacanţă.
Cel mai mult îmi place să mă pregătesc trupeşte. Nu ştiu unde e adevărul în povestea asta, dar de fiecare dată când plec îmi pregătesc corpul din cap până în picioare. Nu mă preocupă unghiile, dar înainte de vacanţă le colorez. Nu-mi fac măşti, dar acum îmi vine să-mi pun toate legumele din frigider pe faţă. Vreau să fiu ţais în faţa oamenilor care nu mă cunosc şi nu mă observă. Îmi aleg cele mai dragi haine, le bag în bagaj, iar cu o zi înainte de călătorie port cu mândrie cele mai urâte haine.
Singurul moment în care am un pachet de şerveţele în geantă e atunci când sunt în vacanţă. Cumpăr înainte de plecare şerveţele şi gumă de mestecat. Iau tot timpul un carneţel în care scriu note de călătorie. Când începe să fie prea mult de notat mă opresc şi nu-mi pare rău.
Abia aştept să îmi iau hartă.

4 comentarii:

ana pauper spunea...

o hartă cu elice să îți iei :) drum bun!

o Alice spunea...

Mulţumesc! :D

Flori Adnana spunea...

hehe mă regăsesc in toate cuvintele tale! :D
Bon voyage!

o Alice spunea...

Mulţumesc! A fost tres bon! :)