07 decembrie 2011

Castane babane cu frică de Doamne Doamne

Pentru prima oară am copt şi eu castane. Fiind din fire speriată de bombe, îmi era frică să nu care cumva să explodeze ca în poveştile de groază citite pe internet. M-am informat ca să mă ţin departe de nenorocire şi am hotărât că sunt castane cu frică de Dumnezeu. Singura metodă prin care nu explodează este o cruce crestată pe burta lor înainte de a le băga în cuptor. Numai aşa nu-şi pot face de cap!
După ce m-am asigurat că nu-i loc de pericol, am descoperit unul dintre cele mai comice lucruri care există pe lumea asta! O mănuşă de bucătărie care încearcă să prindă castane neastâmpărate în tigaie. Am făcut şi câteva poze ca să surprind momentul. Castanele ameninţate fugeau dintr-o parte în alta, iar mănuşa pusă într-o situaţie ridicolă le înghesuia cu greu într-un colţ şi le muta în farfurie. Cel mai comic e că stângacea mănusă era purtată de cele mai descurcăreţe mâini pe care le-am întâlnit.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Când publici prima ta carte de povești? O să fiu primul care o cumpără și o să îl pun pe colegul meu de apartament să-mi citească în fiecare seară până adorm :)

o Alice spunea...

He, he! Petre, tare mi-ar plăcea să-ţi fac pe plac! :)